úterý 9. února 2010

Toulání pohádkovým domem

Protože máme prázdniny a včera jsme se v prázdninové škole pěkně snažili, vydali jsme se dnes za trochou zábavy a poznání zároveň... Jistě poznáte kam!

Je to dům, kde se dějí taková malá kouzla - jen si to představte: můžete zde vstoupit do jakéhokoliv příběhu, který se vám zalíbí, stačí otevřít stránky a začíst se do nic - tak už víte?

Čekalo nás tu ale ještě další překvapení, určitě nám vidíte na očích, jak zajímavé a lákavé bylo. Paní knihovnice nám vyprávěla o skřítcích, které obyčejně potkáme je ukryté v knížkách - ovšem pro tentokrát bylo všecko jinak a tito skřítkové přišli mezi nás. Opravdu - nevěříte? Tak se koukněte níž na tuto stranu a uvidíte...

A když se pozorně podíváte, některé z nich uvidíte i na této fotce - vzadu u okna. A hádejte, co nám to zpívá paní knihovnice? Písničku, kterou se naučila od skřítků - představte si... Moc hezkého nám o nich pověděla a moc pěkně se o ty skřítky v knihovně starají, to proto jsme se sem na ně mohli přijít podívat. Bylo to moc príma a tak děkujeme všem skřítkům i dospělákům z knihovny za to báječné toulání pohádkovou zemí.
Posted by Picasa

Text a foto: p. uč. Tomáš

Žádné komentáře:

Okomentovat